Παρασκευή 24 Μαΐου 2019

ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΤΟ LEADER ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ - Τα κριτήρια που παίρνουν «άριστα»


ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΤΟ LEADER ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
Τα κριτήρια που παίρνουν «άριστα»

Ξεκίνησε να τρέχει το Leader Μεσσηνίας και θα δέχεται επενδυτικές προτάσεις / φακέλους, έως και τις 23 Αυγούστου 2019.


Όπως έχουμε γράψει εδώ, ο συνολικός προϋπολογισμός επιδοτήσεων του προγράμματος είναι σχετικά μικρός (3.685.000,00 €), εκ των οποίων το 1.675.000,00 € θα καλύψει την δράση του αγροτουρισμού – εστίασης.
Εννοείται, καθώς ο τουρισμός και η εστίαση είναι πάντα ο κλάδος με την μεγαλύτερη ζήτηση και η τελική έγκριση θα προκύψει μετά από συγκριτική βαθμολόγηση των επενδυτικών σχεδίων που θα κατατεθούν, ότι για να αυξήσει ο υποψήφιος επενδυτής τις πιθανότητες «να περάσει» η πρόταση του, θα πρέπει να ικανοποιήσει στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό τα κριτήρια επιλογής της συγκεκριμένης δράσης. Ακόμα, πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι η ελάχιστη βαθμολογία που οφείλει να συγκεντρώσει ο εν δυνάμει δικαιούχος 35, αλλιώς ας μην καταθέσει καθόλου…
Έτσι, σήμερα, παραθέτουμε το Πίνακα των Βαθμολογούμενων Κριτηρίων της υπο – δράσης Τουρισμός – Εστίαση, προκειμένου να… προβαθμολογηθείτε.
Σημειώνεται, ότι η σύνταξη του επενδυτικού φακέλου είναι απαιτητική διαδικασία, ενώ παράλληλα χρειάζεται να γίνουν πολλές πράξεις ωρίμανσης, προκειμένου να ενισχυθεί και βαθμολογικά η υποψήφια πρόταση, γι αυτό και ο χρόνος φαίνεται αλλά δεν είναι μεγάλος.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου